Hyggelig konfirmation underholdning

Til en konfirmation er konfirmanden i fokus, så hvis det ønske kan jeg starte med at lave 5-10 minutter for ham / hende. derudover vil jeg typisk anbefale følgende:

Jeg går rundt ved bordene og laver lidt underholdning ved hvert bord. Magien kommer helt tæt på dig og dine gæster, og den foregår lige under næsen på jer, og I vil stadig blive snydt! Det er skægt at opleve, og så kan snakken ellers gå på, hvordan tryllekunstneren mon gjorde det! Denne showtype er perfekt til en konfirmation, da man også ofte sidder ved mindre borde og hygger sig.

Ønsker I istedet et show kan det også klares. jeg har et familieshow på ca. 30 minutter hvor alle aldre bliver godt underholdt

Reb tricket

09 december 2018

Dette trylleshow kan også bruges til:

Julefrokosten, brylluppet, jubilæumsfesten og mange andre steder.

Varighed: ca. 10 minutter ved hvert bord eller 30 minutter. Kan evt. forlænges med ballonshow og ballondyr til alle interesserede bagefter).
Pris: Kontakt mig for at få et uforpligtende tilbud

Tryllekunstner

Tilbud på konfirmation underholdning

Bestil flere sammen og spar 500 kr.

Er i flere som går sammen om, at bestille underholdning til konfirmationsfesten og festerne afholdes i nærheden af hinanden, kan dette tilbud benyttes. Bemærk alle shows som bestilles får fratrukket 500 kr. af prisen.

Betingelser:

  • Festerne afholdes maks 20 km kørsel fra hinanden.
  • I gør opmærksom på , I ønsker at benytte dette tilbud, når i bestiller.
  • Underholdningen kan afvikles forholdsvis i forlængelse af hinanden.