Cookie- og privatlivspolitik

Disse betingelser er senest opdateret den 25. maj 2018.

Introduktion

Når du besøger min hjemmeside indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indholdet og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har jeg uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Næsten alle websites bruger i dag cookies. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i mine cookies. En cookie er ikke et program, og kan ikke indeholde virus.

Når du besøger Magiske Michaels website modtager du automatisk en eller flere cookies.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Så lang tid opbevares cookies

Cookiens levetid kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer.

Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer.

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies: 

Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her.

Sletning af cookies: 

Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC med en nyere browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete

Benytter du en browser, som ikke er listet ovenfor, skal du finde vejledningen i den pågældende browsers hjælpe-sektion.

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

Hvad cookies bruges til på mit website

For at fastlægge, hvem der besøger min hjemmeside, bruger jeg cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får jeg mulighed for at tilpasse indhold og navigation, så det passer med brugernes besøgsmønstre.

Nedenfor er en mere detaljeret gennemgang af de cookies, der lægges på Hjemmesiderne.

Optimering af visning

På Magiske Michaels hjemmesider lægges en række cookies hvis formål er at give brugeren den bedste oplevelse af sitet. Det drejer sig i høj grad om layouttilpasninger i form af fx skriftstørrelser.

Cookie- og persondatapolitikken gælder for alle hjemmesider og services som ejes, ydes og leveres af Magiske Michael. Inklusiv andre hjemmesider som jeg har ejet, ejer og driver eller kommer til at eje og drive i fremtiden inklusiv sociale medie sider (som samlet betegnes ”Hjemmesiderne”).

Min mange integration med YouTube bruger også cookies. Disse lægges fx i forbindelse med afspilning af videoer linket til Youtube således jeg kan følge med i hvilke videoer der bliver set, og hvilke der ikke er set.

Statistik

Hjemmesiderne anvender analyseværktøjer fra blandt andet Google Analytics til at udarbejde statistik over brugernes færden på hjemmesiderne. Google Analytics m.fl. behandler oplysningerne på vegne af Magiske Michael, og de videregiver ikke personhenførbare oplysninger om dig og din færden på hjemmesiderne til tredjemand. Alle data er anonymiserede, og de kan ikke kædes sammen med en enkelt bruger.

Ønsker du at fravælge cookies specifikt fra Google Analytics, kan du gøre det her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Youtube
  • WordPress
  • Google
  • Facebook

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter min website indsamler og behandler jeg en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig min nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via hjemmesiderne. Du kan læse mere om min persondatapolitik her.

Jeg indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Når du tilmelder dig til min nyhedsbrev og anmoder om et gratis incitament, som fx en e-bog eller andet af værdi, som gives væk imod dine persondata, indsamler jeg dine oplysning om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer og antager at du i så fald har en legitim interesse i at modtage min kommunikation. Jeg vil i den forbindelse indsamle oplysninger om dit navn, e-mailadresse og evt. mobilnummer. Formålet er at varetage min interesse i at kunne levere nyhedsbreve til dig samt evt. den ekstra kompensation jeg tilbyder i forbindelse med tilmeldingen. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Jeg opbevarer ikke sensitiv information som dine kreditkortoplysninger, jeg anvender software som sørger for at den information er krypteret. Enver anden information om dig lages i form af cookies eller pixels, som er faciliteret af 3. parts værktøjer (som Facebook pixlen for at lave målrettet markedsføring).

Sikkerhed

Jeg har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender jeg oplysningerne til at optimere min services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og jeg sletter dem, når de ikke længere er nødvendige (f.eks. skal fakturaer opbevares op til 5 år). Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Jeg benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på min vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Disse virksomheder er databehandlere og under min instruks og behandler data, som jeg er dataansvarlig for. Databehandlerne må ikke anvende oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse. Jeg har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på min vegne.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: magiske.michael@gmail.com

Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod min behandling af dine personoplysninger, med henblik på direkte markedsføring, herunder den profilering der foretages for at kunne målrette min direkte markedsføring.

Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde et samtykke, du har givet os til en given behandling af personoplysninger, herunder til den profilering, der foretages af dig som som kunde og via min nyhedsbrev. Hvis du ønsker at tilbagekalde dit samtykke, bedes du kontakte mig på magiske.michael@gmail.com

Udgiver

Dette website udbydes af:

Michael Baadsgaard
Sjællandsgade 28, 1. th
8900 Randers C
22 26 93 62
magiske.michael@gmail.com

 

Denne cookie- og privatlivspolitik er baseret på anbefalingerne fra Minecookies.org.